X Menu sluiten

Taal

Referenties

Troned Training Factory

Praktische innovatieve trainingen

“In 2011 maakten wij voor het eerst kennis met Troned. Tijdens een gezamenlijke natuurbrandbestrijdingsoefening wisselden we waardevolle ervaringen uit en maakten we kennis met deze unieke locatie. Inmiddels volgen veel van onze mensen (inclusief de Officieren van Dienst) de praktijklessen 'Brainbox brandverloop en brandgedrag' op Troned. Daarnaast geven de mensen van Troned de theorielessen in onze eigen kazernes.

Jelle Nijeboer, Specialist Vakbekwaamheid,

Veiligheidsregio IJsselland
Lees meer
Aan een half woord genoeg

De Veiligheidsregio Haaglanden (VRH) heeft de afgelopen tijd verschillende trainingen gevolgd bij Troned. Wij hadden de specifieke wens om met bevelvoerders en OvD’s samen realistisch te oefenen. 

John Lassche,

Veiligheidsregio Haaglanden
Lees meer
Efficiënte trainingen en soepele samenwerking

“Onze medewerkers worden jaarlijks minimaal drie dagen getraind, waarvan dit jaar één dag op de locatie van Troned. De invulling is elke keer anders. De mensen van Troned denken hierin prima met ons mee".

Albert van Eldik, Hoofd Opleiding,

Ambulance Oost
Lees meer
Ongestoord rijvaardigheid politiemensen trainen

De politie verzorgt rijopleidingen op het terrein van Troned en maakt daarbij gebruik van de aanwezige faciliteiten. “Een ideale locatie voor ons”, legt Tjerk Feddes van het Team Rijopleidingen Politie uit. 

Tjerk Feddes,

Tjerk Feddes
Lees meer