X Menu sluiten

Taal

Troned Training Factory

Van brandweertraining tot rampenoefening

Trainingscentrum Oost-Nederland (Troned) is een unieke oefenlocatie voor professionele veiligheidstrainingen, gelegen op het voormalige vliegveld Twente. Troned maakt onderdeel uit van de Twente Safety Campus dat een initiatief is van de Veiligheidsregio Twente.

Steeds meer korpsen uit binnen- en buitenland weten ons rustig gelegen, ruim opgezette terrein te vinden. Vrijwel elk gewenst scenario op het gebied van brand, technische hulpverlening of ongeval bestrijding gevaarlijke stoffen kan opgebouwd worden. Naast de praktijk is er ook gelegenheid om theorielessen te volgen of te organiseren op de Twente Safety Campus. In ons brandlaboratorium bieden we verschillende practicumlessen aan.

Meer dan een brandweer oefencentrum

Of het nu gaat om brandweer, politie, geneeskundige diensten of militairen: groepen uit binnen- en buitenland trainen graag op Troned. De rust en de ruime opzet, ver van publiek en de openbare weg, maken het succes. De vakmensen van Troned denken graag met u mee over de exacte invulling van uw training. Of het nu gaat om mono- of multidisciplinaire trainingen, een specifieke brandoefening, bijscholing of ‘train-de-trainer’-opleiding: vrijwel alles is maatwerk. We helpen u graag het beste uit uw trainingsdag te halen. Vanzelfsprekend zorgen wij voor alle faciliteiten, van catering tot het opbouwen van een trainingssituatie. En van de juiste instructie vooraf tot de documentatie.

CRKBO certificatie

Het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs bestaat uit een Register Instellingen en een Register Docenten. In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. In het Register Docenten staan zelfstandig werkende docenten ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Docenten. Troned is sinds 2016 CRBKO geregistreerd.

Waarom?

De Belastingdienst stelt inschrijving in het juiste CRKBO-register als voorwaarde om in aanmerking te komen voor BTW vrijstelling.

Meer info over CRKBO is hier te lezen.


Troned maakt gebruik van de algemene verkoopvoorwaarden van Veiligheidsregio Twente.

“Maatwerk voor iedereen”

“Binnen Troned passen we onze locaties voortdurend aan op de gewenste trainingen. Wat er (nog) niet is, proberen we te realiseren. Onze rustige locatie werkt inspirerend. We bieden een veilige leer- en oefenomgeving. Een plek die veilig is qua arbeidsomstandigheden, maar ook een omgeving die ruimte biedt om fouten te mogen maken en daar van te leren. Ik vind het elke dag weer een mooie uitdaging om samen met mijn collega’s maatwerk te bieden voor de mensen die hier komen trainen. In de loop der jaren heb ik Troned zien groeien. Mede door de samenwerking met Risk Factory Twente en Safety Field Lab kunnen we de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid volgen én trainen. Het geeft me steeds weer voldoening om te zien hoe enthousiast de cursisten zijn en hoe goed de trainingen in de dagelijkse praktijk toe te passen zijn.”

Patrick Volkering, coördinator trainingen en sales
Kom je ook trainen? Contact

Troned Training Factory

Trainingen

Bezoeken

Troned Training Factory

Referenties

Bezoeken